mors- och farsgris.

Häromdagen skrev jag att jag väntade besked om ett OSA och det har jag fått! Det var från älskade och saknade och efterlängtade mamma och pappa. Och deras OSA var positivt så om ungefär en månad får vi hit dom och jag kan lugna mina mor-och farsgrisådror. Åh, så kul det ska bli! Och mamma ska shoppa pelargoner som aldrig förr! (Förövrigt älskar jag när mamma shoppar trädgårdsgrejer och kanske framförallt pelargoner, hon shoppar som om det inte finns någon morgondag och det fullkomligt lyser och sprudlar om hennes ögon! Helt fantastiskt och underbart!)

gossip girl 4.

Jag fick ett mail från cdon.com att Gossip Girl säsong 4 ÄNTLIGEN är på g för att kunna köpas. Det har stått att den snart kommer i typ ett halvår men nu är det dags. Så man kunde boka ett exemplar. Jag gjorde det i all hast (kanske inte så genomtänkt dock) men fick problem med betalningen. Men det ser ut som om den har gått igenom, på mitt bankkonto. Hurra! Äntligen! (nördElin)

höftigt.

Igår när jag tog en liten promenad för att uträtta några ärenden, på lunchen så sa det pang så fick jag jätteont i höften och ner i benet mot knät. Va tusan!? Det lugnade sig under dagen men senare på kvällen så kändes det riktigt ordentligt i höften igen. Och efter att ha somnat i soffan och sen vaknade var det knappast bättre. Och det känns fortfarande idag. Vad är detta!? Jag vill inte ha ont i höften - jag ser framför mig höftkulebyte vilket både min farfar och min ingifta farbror har genomgått. Samt mamma som har så ont i höftena pga. artros. Jag slipper gärna detta. Men VAR kom detta ifrån? Visserligen. Jag jobbar 8-17 igår och satt ner sammanlagt 30 minuter... Men nu har jag ju legat ner i typ 12 timmar. Åh. Nåja. Hoppas det släpper.

Så. Nu har jag beklagat mig. TråkElin.