skvallerflicka.

ÄNTLIGEN! Nu har jag ÄNTLIIIIIIIIIIIIIIIIIIGEN beställt Gossip Girl säsong 3! Den fanns, men jag hade inga pengar, den fanns inte och hade sänkts i pris och jag hade inga pengar, den fanns inte men var fortfarande sänkt och jag hade inga pengar men nu - den fanns, var sänkt i pris och jag hade pengar! HURRA!!! Så klickiliklick så låg den i min varukorg tillsammans med tre pocketböcket som jag ska ha till bröllopsredan! Dessutom fraktfritt som jag fick i födelsedagspresent :D Bra, bra, bra! Wiiie!

bilhjulet.

Det där lyckohjulet jag skrev om igår. Där man kunde vinna bl.a. 50 trisslotter. Vi var där idag och skulle dra på det samt teckna ett Volvo-kort som gav en MASSA braiga förmåner -  där vi dessutom fick ett presentkort för en middag på 400 kronor om vi tecknade det den här veckan! Men jag tittade sött på vår kontakt och sa "mååååste man dra på hjulet, kan man inte få välja!?" Det kan ju lika gärna var så att hjulet stannat på det... Men jag vill ju inte riskera att vinna något tråkigt som något med lackgrejer, 10 biobiljetter eller fri försäkring i några månader. Och mina blickar och vädjan lyckades - 50 trisslotter!!! Vi får dom vid leverans av bilen! 50,000 i månaden i 50 år siktar jag på!

hej då september!

Sista dagen i i september 2lax10 idag. Dagen har sett ut som sådan:

- utvilad och vaknade utan pip från alarmen
- löparrund med älsket
- plockade in alla krukor, stolar osv med andra ord nattat "trädgården"
- fått reda på att jag skulle ta mig till jobbet så fort jag kunde
- epillering, dusch, påklädning, frukost
- besök på Liljas, där vi köpt bilen, för att ansöka om ett kort och dra på ett hjul
- besök på Rusta för att köpa duschcreme eftersom den jag köpte på ÖB luktade fjortis
- jobb 12.30-19.10, en dag som sa poff, liksom dagen igår och innehöll x antal fnissattacker, fler tider, fula frisyrer och dumma frågor
- sett en cykel dö
- middag
- snabbprat med mamma
- beställning av Gossip Girl 3 och pocketböcker
- tv-tittande, bl.a. med Robert Gustafsson!
- mys med Anders, katter och Göran
- bloggläsning
- bloggskrivning